Menu

Companie

FERRO Group

FERRO este unul dintre liderii pietei de echipamente sanitare si de instalatii din regiunea Europei Centrale si de Est

Grupul Ferro

Grupul FERRO este unul din cei mai mari producatori de baterii, accesorii pentru baie, instalatii termice si sanitare din regiunea Europei Centrale si de Est, avand sediul central in Skawina - Polonia si unitati de productie in Polonia si Cehia, dar si in spatiul extracomunitar.

Din Grupul FERRO fac parte:

 • FERRO S.A. Polonia
 • FERRO International Sp. z o.o. Polonia
 • NOVASERVIS spol. s.r.o. Republic Ceha
 • NOVASERVIS FERRO Group SRL Romania, Moldova
 • NOVASERVIS FERRO SK s.r.o. Slovacia
 • FERRO HUNGARY KFT Ungaria
 • NOVASERVIS FERRO Bulgaria Ltd. Bulgaria
 • FERRO BALTICS UAB Letonia, Lituania, Estonia
 • FERRO ADRIATICA Croatia, Macedonia de Nord, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Slovenia
 • TERMET S.A. Polonia
 • TESTER Sp. z o.o. Polonia

FERRO GROUP a fost infiintata in Polonia in 1992, iar din 14 aprilie 2010 este listata la Bursa de Valori din Varsovia. În prezent compania ocupa pozitia de lider pe piata poloneza in vanzarile de robinete si locul al doilea in ceea ce priveste vanzarile de baterii.

Compania Novaservis Spol s.r.o., care face parte din Grupul FERRO din anul 2011, produce si comercializeaza instalatii termice si sanitare la cel mai ridicat standard European, fiind lider pe piata de baterii sanitare din Cehia si Slovacia.

NOVASERVIS FERRO GROUP face parte din Grupul FERRO din anul 2011 si opereaza pe piata echipamentelor sanitare si de instalatii din Romania, ocupand pozitia de lider pe segmentul bateriilor sanitare (in volum). Atat bateriile sanitare, robinetele, armaturile din alama sanitara cat si colectori-distribuitorii comercializati detin agremente si avize tehnice valabile pentru piata din Romania. Compania detine avize de potabilitate si certificate de igiena eliberate de catre Ministerul Sanatatii din Romania pentru: baterii sanitare, dusuri, pare de dus, panouri si seturi de dus, racorduri flexibile, furtunuri de dus, toata gama de robinete si fitinguri din alama, colectori-distribuitori, vase de expansiune si pompe de circulatie. De asemenea, pentru toate produsele exista declaratii de conformitate. În baza Ordonantei de Urgenta nr. 5/2015 a Guvernului Romaniei, NOVASERVIS FERRO GROUP este inregistrata la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in scopul introducerii pe piata a echipamentelor electrice si electronice cu numarul de inregistrare: RO-2018-08 EEE-2329-II. Compania achita conform legii toate taxele aferente timbrului verde pentru echipamentele electrice si electronice comercializate.

Prin programul SERVICE 48H fiecare problema sesizata de clientii FERRO va primi o solutionare in maxim 48 de ore. Acest serviciu este acordat clientilor atat in perioada de garantie a produselor cat si in post-garantie.

Pozitia de lider a grupului FERRO se datoreaza in primul rand faptului ca avem mereu in vedere calitatea excelenta a produselor noastre, comercializate sub marca FERRO, dar si sub marcile Metalia si Titania apartinand companiei Novaservis Spol s.r.o.

Mentinerea unui standard ridicat de calitate in productia de instalatii termice si sanitare este posibila datorita indeplinirii tuturor standardelor de calitate actuale, aplicabile conform normelor in vigoare, mentinerii unor performante tehnice ridicate ale utilajelor si aplicarii tuturor regulilor de siguranta si functionare. Sub stricta supraveghere a inginerilor inalt calificati, toate produsele sunt supuse unei proceduri de testare a calitatii extrem de precise si restrictive.

FERRO® s-a impus in ultimii ani ca un brand puternic prin produsele sale de o calitate exceptionala, cu design modern si adaptate chiar si celor mai exclusiviste cerinte, dar si prin seriozitate, angajament si implicarea tuturor celor ce formeaza echipa FERRO.